САД воведоа санкции против 19 руски државјани поради наводна вмешаност во изборите од 2016

САД воведоа санкции против 19 руски државјани поради наводна вмешаност во претседателските избори во САД, а меѓу нив се 13 лица против кои специјалниот советник Роберт Мулер покрена обвинение во рамки...

15 март, 2018 @ 19:14 часот