Рускиот амбасадор во ОН ја обвини Британија дека си игра со оган

Отворената седница на Советот за безбедност при Обединетите нации, посветена на труењето на поранешниот руски шпион Сергеј Сркипал и неговата ќерка Јулија, се одвивала во воена атмосфера, со меѓусебни...

6 април, 2018 @ 10:43 часот