Руска амбасада: Зголемено руско влијание во Македонија за празниците

Руската амбасада во Македонија на „Твитер“ објави шеговит коментар дека за празниците во Македонија ќе има зголемено руско влијание. Во прилог од Амбасадата објавија фотографија од руска салата. Внимание!...

29 декември, 2017 @ 15:16 часот