Руни донираше 840 илјади евра за добротворни фондации за деца

Англискиот фудбалер Вејн Руни уште еднаш ја покажа својата човечка страна. Тој донираше 840 илјади евра во пресрет на Божиќ, на три добротворни фондации за деца. Руни им даде 280.000 евра на „Татковината...

23 декември, 2017 @ 22:09 часот