Бугарскиот претседател Радев: Да направиме луѓето од двете земји да се чувствуваат како браќа

Позицијата која ја зазеде раководството на Република Македонија беше пресвртница и даде шанса за нова перспектива, за која ние од Бугарија секогаш сме биле отворени. Треба да направиме луѓето од двете...

15 февруари, 2018 @ 16:47 часот