Владата донесе одлука за раскинување на договорот за рудникот Казандол

Владата денеска донесе одлука за едностран раскин на договорот за концесија за рудникот Казандол на територијата на општините Валандово, Богданци и Дојран. Договорот потпишан во февруари 2015 година...

27 март, 2018 @ 16:38 часот