Јанушев: Фирмата на Вице Заев добила концесија за експлоатација на рудник

Игор Јанушев, генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ, денеска на прес-конференција презентираше, како што рече, нов скандал со којшто Зоран Заев им овозможува богатење на своите фирми. „Веќе е познато дека...

11 мај, 2018 @ 15:37 часот