Актерот Рубенс Муратовски: Има ли посрамно од тоа сам себе да се укинеш?

Гледате до каде не донесоа? Не донесоа до тоа да се плашиме за менување/губење на идентитетот и јазикот за да не ни стане болно менувањето на името кое го договориле. Треба да бидеме среќни што не попуштиле...

3 февруари, 2018 @ 0:23 часот