Владина делегација положи венец во Ротимље, каде пред 14 години загина претседателот Трајковски

По повод одбележувањето на четиринаесет годишнината од смртта на поранешниот претседател на Република Македонија Борис Трајковски, членови на делегација на Владата на РМ, денеска оддадоа почит и...

26 февруари, 2018 @ 14:58 часот