Два романи на Божин Павловски преведени на англиски

Во издание на „Грифим прес“ и „АЕА издавачи“ од Мелбурн, со поддршка на Националната библиотека на Австралија на англиски јазик излегоа од печат романите „Зима во лето“ и „Америка, Америка“ од...

30 ноември, 2017 @ 15:25 часот