Уметничката колекција на Рокфелер продадена за 800 милиони долари

За 800 милиони долари е продадена уметничката колекција на Пеги и Дејвид Рокфелер на аукција во Њујорк со што е срушен светскиот рекорд за најмногу потрошени пари на аукција од еден сопственик. Претходниот...

12 мај, 2018 @ 10:27 часот