Османи

Османи: Роковите се кратки, но навреме ќе ги испорачаме ветените резултати

Заменик Претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи имаше средба со Амбасадорот на Република Чешка, Мирослав Томан. На средбата беа отворени темите за билатералната соработка...

7 декември, 2017 @ 20:23 часот