Дијамантот „Розево ветување“ продаден за сума од 32 милиони долари

Овален розов дијамант под името „Розево ветување“ е продаден за сума од 32,16 милиони долари за време на трговска аукција во Хонг Конг. Дијамантот од 14,93 карати го купила неидентификувана личност, која...

29 ноември, 2017 @ 19:09 часот