Родителите на убиените бараат од Заев транскрипти за „Монструм“

Чии се петте телефонски броеви кои се заведени како државна тајна, а преку кои било комуницирано со обвинетите во случајот „Монструм“, праша во судницата таткото на едно од убиените момчиња, Горан...

17 април, 2018 @ 13:16 часот