За Нимиц решавањето на спорот за името било најдобар роденденски подарок

Медијаторот на ОН во решавање на спорот со името, Метју Нимиц денеска од Преспа истакна дека не постоел подобар подарок за неговиот роденден од денешното потпишување на Договорот за името. Грците кои...

17 јуни, 2018 @ 19:52 часот