Роберт Просинечки нов селектор на фудбалската репрезентација на БиХ

Хрватскиот стратег Роберт Просинечки е нов селектор на фудбалската репрезентација на Босна и Херцеговина. Просинечки доби поддршка од членовите на Извршниот одбор на фудбалскиот сојуз на БиХ пред...

4 јануари, 2018 @ 15:50 часот