Формирана Група Охрид за поддршка на Македонија на патот кон ЕУ и НАТО

Групата Охрид за поддршка на Република Македонија на нејзиниот пат кон членство во НАТО и ЕУ ја промовираше денеска премиерот Зоран Заев на заедничката прес-конференција со поранешниот генерален...

24 април, 2018 @ 16:55 часот