Македонија и Србија се договорија за олеснување на постапките за пренос на роба и патници на граничните премини

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев заедно со министерот за транспорт и врски Горан Сугарески денеска во Белград, Република Србија остварија средба со д-р...

12 април, 2018 @ 16:38 часот