Можно е укинување на роамингот за сите земји од Западен Балкан

На самитот на ЕУ- Западен Балкан во Софија, што ќе биде одржан на 17 мај, може повторно да биде активирана иницијатива и потпишан договор за укинување на роаминг на сите земји од Западен Балкан. Ова во...

4 мај, 2018 @ 8:32 часот