Царинската управа на Република Македонија ќе го одбележи Денот на царината 16 април

Царинската управа на Република Македонија денеска ќе го одбележи Денот на царината – 16 април, со кој означува 26 години самостојна и независна царинска управа во РМ. Свечена церемонија ќе се одржи во...

11 април, 2018 @ 9:33 часот

Денеска во Собранието седница за гласање доверба на Владата

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја одржи 42. седница на која на дневен ред е барањето за гласање доверба на Владата поднесено од опозициската ВМРО-ДПМНЕ.  Во образложението на барањето...

@ 8:44 часот