26-годишно момче од радовишко загина откако паднал во провалија

Oколу 16.00 часот, вчера, во с. Супурге, радовишко, на место викано „Суд Бунар“, додека Џ.М. (26) од с.Коџачока, радовишко, орал нива со трактор, изгубил контрола по што паднал во провалија и починал. Смрт била...

10 мај, 2018 @ 11:36 часот