Димитров на работен ручек со амбасадорите на земјите членки на ЕУ

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денес присуствуваше на работен ручек со амбасадорите на земјите – членки на Европската Унија, кој го организираше бугарскиот амбасадор во Република...

14 март, 2018 @ 18:51 часот

Претседателот Иванов приреди работен ручек за амбасадорите од Вишеградската група

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска приреди традиционален работен ручек со амбасадорите на земјите – членки на Вишеградската група, акредитирани во Република Македонија. На...

15 февруари, 2018 @ 17:54 часот