Професорот Јанев предлага ОН да го решат спорот во наша полза

Професорот по меѓународно право Игор Јанев кој своевремено беше советник на претседателот Глигоров, кој сега работи во Белград, а важи за врвен експерт за ОН предлага решение на спорот за името. Тој...

1 февруари, 2018 @ 21:27 часот