ВМРО-ДПМНЕ: Институциите паднаа на тестот за владеење на правото

Институциите уште еднаш паднаа на тестот за владеење на правото. Судот со одлуката да ги отфрли жалбите за ослободување од притвор на патриотите кои ја бранеа оваа држава уште еднаш потврди дека ги...

13 јануари, 2018 @ 10:50 часот

Мицевски: Безусловно запирање на сите процеси на политички прогон

Наместо да фокусира на проблемите за подобрување на економијата, решавање на загадениот воздух во Скопје и во поголемиот дел од државата, наместо да го подобрува животниот стандард на пензионерите,...

14 декември, 2017 @ 18:00 часот

ВМРО-ДПМНЕ: Безусловно запирање на сите процеси на политички прогон

Власта во монтиран случај обвинува десетици македонски патриоти за измислено дело тероризам, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ. „Монтираниот политички прогон има за цел да влее страв кај секој еден Македонец...

12 декември, 2017 @ 10:23 часот