Владите, заедно со новинарите, медиумите и граѓаните, треба да бидат на чело на фронтот против лажните вести

Обемната агенда на еден најголемите регионални настани за оваа година – „Дигиталниот самит за земјите од Западен Балкан“, кој е и прв од ваков вид во регионот, а кој се одржуваше од 18-19 април во Скопје...

19 април, 2018 @ 18:41 часот