Ципрас: Македонците да се откажат од идејата дека се единствени потомци на Александар

Грчкиот премиер Алексис Ципрас очекува во 2018 година да се случи пресврт пошироко на Балканот, но и да има позитивни случувања во однос на прашањето со Македонија доколку, како што вели, Скопје одлучи...

9 декември, 2017 @ 20:53 часот