Премиерот Заев на средба со ученици-иноватори: Ја заслужуваат нашата поддршка

Премиерот Зоран Заев, заедно со директорот на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) Јован Деспотовски, се сретнаа со ученици иноватори и нивните ментори и професори, кои како тим „MAKBot Pioneers“...

20 април, 2018 @ 13:38 часот