Заев по средбата со коалиционите партнери: Влегуваме во година на клучни одлуки

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, денеска оствари средба со претседателите и претставниците на политичките партии од коалицијата. На оваа, предновогодишна средба, премиерот...

29 декември, 2017 @ 19:18 часот

Богата културна предновогодишна понуда во Ресен

Започнувајќи од 14 декември, па се 30 декември Ресен ќе биде домаќин на голем број културни настани од различни области. Богатата понуда на настани започнува вечерва со отворањето на ликовната изложба...

14 декември, 2017 @ 10:00 часот