ВМРО-ДПМНЕ: Правосудните органи вон закон и правна логика држат во притвор патриоти кои не сториле ниедно кривично дело, а обвинети се за тероризам

Загрижува фактот што владеењето на правото и правната држава се девалвирани откако СДСМ ја презеде власта. Демократијата е загрозена, а Република Македонија стана единствена држава во Европа која...

26 јануари, 2018 @ 9:56 часот

ВМРО-ДПМНЕ: СЈО и правосудните органи се во функција на хунтата на Заев

Од ВМРО-ДПМНЕ обвинуваат дека СЈО и правосудните органи се ставија целосно во функција на хунтата на Зоран Заев и наместо да постапуваат согласно закон тие служат само за политичка пресметка со неистомисленици. „Апсурдните...

15 декември, 2017 @ 15:53 часот