6 април – Велики Петок е неработен ден за православните христијани

Министерството за труд и социјална политика, соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 6 април 2018 година (петок), Велики Петок, петок пред Велигден е...

30 март, 2018 @ 11:33 часот