Откриен идентитетот на лицето кое го застрела Мартин Јанушев

Министерството за внатрешни работи го идентификувало убиецот на фудбалерот Мартин Јанушев и распиша потерница по него. Информацијата денеска ја соопшти министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. „Поднесена...

17 ноември, 2017 @ 12:35 часот