Ѓорчев до Фалатко: Загрижувачки се процесите со политичкиот прогон, медиумските состојби и влошената економска состојба

Меѓународниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев, во Вашингтон остварил средба со Сузан Фалатко, заменик-на бирото за Јужна и Источна Европа во американскиот Стејт департмент, соопшти Центарот за...

23 мај, 2018 @ 11:12 часот

ВМРО-ДПМНЕ: Власта ќе одговара за процесот на уништување на уставниот поредок

Владеењето на правото повеќе не е основен принцип по кој се водат институциите и правосудните органи. Целосно политизираните институции и заробеното правосудство се под постојан притисок на хунтата,...

13 декември, 2017 @ 9:50 часот