Принцот Џорџ ќе се појави во цртаниот филм „Пожарникарот Сем“

Со епизода во која ќе биде претставен ликот на принцот Џорџ, синот на Кејт и Вилијам ќе биде одбележана триесетгодишнината од емитување на популарниот цртан филм „Пожарникарот Сем“. Откако принцот...

23 ноември, 2017 @ 10:38 часот