Македонец со волшебен глас прави журки во Париз

Младиот талентиран пејач и клавијатурист кој живее и работи во Франција, Даниел Тренчовски објави кавер-верзија на големиот хит „Опрости ми што те волим“ на Жељко Бебек. Аранжманот на кавер-верзијата...

4 септември, 2018 @ 12:22 часот

Македонија оддаде последна почит на македонскиот пејач Влатко Илиевски

„И премногу добро“, „Небо“, „Така требало да биде“, „Уште си ми ти“…се само дел од песните на прерано загинатиот Влатко Илиевски. Влатко Илиевски, човекот со големо срце, кој секогаш на своето...

8 јули, 2018 @ 19:52 часот