Седум градови вечерва дишат многу високо загаден воздух

Воздухот во седум македонски градови: Скопје, Куманово, Тетово, Велес, Кавадарци, Кочани и Битола вечерва е многу високо загаден. Ова се гледа од податоците од мерните станици на Министерството за животна...

13 декември, 2017 @ 19:33 часот