Јовановски: Судиите треба да направат разлика меѓу патриотизам и тероризам

Пратеникот Крсто Јовановски од редовите на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашниот протест пред Основниот суд Скопје го повика претседателот Ѓорге Иванов да ги амнестира притворените. „Денес се најави почетокот...

28 ноември, 2017 @ 17:57 часот