Босанци печеле на ражен 12 јагниња во парк во Германија, интервенирале и пожарникарите

Посетителите на парк во Берлин во неделата биле вчудовидени кога забележале група луѓе како печат 12 јагниња на жар. Ражните биле приклучени на акумулатори од возилата, а за гаснење на скарата на отворено...

8 мај, 2018 @ 12:43 часот

ЈП „Паркови и зеленило“ со свој придонес во „Денови на пролетта – Денови на екологијата“

Од ЈП „Паркови и зеленило“ при Град Скопје информираат дека се вклучиле со свој придонес во реализација на проектот „Денови на пролетта – Денови на екологијата“ во организација на Град Скопје, а...

16 март, 2018 @ 15:24 часот