Пакистански млад брачен пар убиен бидејќи се венчале без дозвола од роднините

Младиот брачен пар од Пакистан: Абдул Хадија (24) и Хасина Биби се венчале на почетокот на ноември по што биле убиени од страна на нивните роднини бидејќи стапиле во брак без одобрување од постарите роднини,...

27 ноември, 2017 @ 21:35 часот