Во сабота акција за чистење во сите општини во Македонија

Акција за чистење и разубавување на животната средина ќе се спроведе в сабота во сите општини во Макеоднија. Во акцијата акцент ќе биде ставен на чистење на дивите депонии, подигнување на комуналниот...

3 мај, 2018 @ 16:05 часот

Компанијата „Хуавеи“ на премиерот Заев му презентирала проект за паметно осветлување на општините

Во рамки на дводневниот престој на владината делегација во Будимпешта на Самитот 16+1, премиерот Зоран Заев придружуван од економскиот владин тим денеска се сретна со Дејвид Танг, претседател на „Хуавеи“...

27 ноември, 2017 @ 18:12 часот