Каевски ја посочи комисијата како одговорна за скандалот со збирката поезија

Одговорноста за направениот избор и за содржината на збирката „Млади поети“ ја носат членовите на Комисијата и тие ќе треба да вратат околу 3.000 евра државни пари. Ова е заклучокот од спроведената анализа...

3 април, 2018 @ 15:44 часот