Заев должи одговори на јавноста за ангажирањето на командант Хоџа

,,Ниту сум избран за премиер, ниту за прв парламентарец. Едноставно се работи за функција за да преживеам. Секакви луѓе има во владата избрани на разни функции, а вие реагирате за мене. Мојот избор е резултат...

6 мај, 2018 @ 20:11 часот