„Роман на годината“ за делото „Одбројување“ на Фросина Пармаковска

Во четврток, 12 април, во Даут-пашиниот амам во Скопје, со почеток во 18 часот на пригодна свеченост ќе биде врачена наградата „Роман на годината“ за 2017 година. Годинашен лауреат е романот „Одбројување“...

10 април, 2018 @ 11:59 часот