Џафери оптимист дека може да има политичко одблокирање на Собранието

Претседателот на Собранието Џафери е оптимист дека е можно политичко решение за одблокирање на Собранието. Очекува наскоро решение за Законот за употреба на јазиците и поднесените над 35.000 амандмани...

28 февруари, 2018 @ 15:03 часот