Финасии: Девизните дознаки нема да се оданочуваат

Предложените измени на Законот за вршење на услуги брз трансфер на пари, не претставуваат никаква промена на даночната политика, односно не претставуваат оданочување на дознаките, соопшти денеска...

18 декември, 2017 @ 17:31 часот