И ставил пиштол на глава – ограбена жена во Кавадарци

Вчера во 18,00 часот во ПС-Кавадарци, П.Д. (85) пријавила дека непознато маскирано лице, вооружено со пиштол, влегло преку незаклучената влезна врата во станот и физички ја нападнал пријавителката удирајќи...

20 декември, 2017 @ 13:28 часот