Објавен оглас за одмор за работници со ниски приходи

Од Министерството за економија соопштија дека е објавен оглас за користење одмор за работниците со ниски приходи. Потврдата е во износ од 15.000 денари, а може да ја користат семејства чии приходи не надминуваат...

3 април, 2018 @ 15:53 часот