До 25 декември е рокот за субвенции на градинарските и овошни култури

До 25 декември е рокот за поднесување барања за финансиска поддршка за произведени и продадени градинарски и овошни култури. По електронски пат во подрачните единици на министерството за земјоделство,...

28 ноември, 2017 @ 12:08 часот