Силјановска: Не може да се менува Уставот, Нимиц ги надмина своите овластувања

Уставот е елемент кој е врзан за суверенитетот на една земја, тој е суверено право на граѓаните на една земја, тоа стои и во Повелбата на Обединетите нации. Начелото на самоопределување вклучува име,...

31 јануари, 2018 @ 21:43 часот