Џафери ќе го испрател Законот за јазици до Службен весник кога ќе проценел дека треба

Имајќи предвид дека нема рокови во однос на објавувањето на законот за јазици, сметам дека во соодветно време, кога ќе проценам дека треба да се прати законот до Службен весник, тој ќе се објави и потоа...

13 мај, 2018 @ 12:53 часот