Клубот на оратори организира обука за јавно говорење и реторички вештини

Клубот на оратори – Forum Oratores од Скопје организира обука за јавно говорење и реторички вештини. „Доколку сакате да станете подобар говорник, сакате да ги подобрите вашите реторички вештини, сакате да...

10 април, 2018 @ 19:39 часот